Long time no see

Standard

Så var det dags att börja tänka på bloggen igen. Anledningen till att den har varit vilande så länge är att mitt jobb i kombination med andra händelser har tagit extremt mycket energi och tid.

Laos har legat där och lurat och såklart givit mig lite dåligt samvete. Men ni ska veta hur länge jag nu har kunnat fundera på hur jag ska tillaga den där hunden… Något bra kommer det att bli, var så säker.

Jag kommer att göra Laos och något mer land innan jag gör ett undantag och kör USA i några veckor eftersom jag ska dit snart. Sen hoppas jag att allt ska vara tillbaka på banan i jan 2012.

Jag är inte en bildbloggare med korta inlägg i parti och minut, därför krävs det ibland lite mer energi, vilket jag börjar få tillbaka nu.
So, let the fun begin! Igen.

Kram!

Annonser

About naddiloo

Inflyttad Smålänning med bas i Stockholms innerstad. Har nyligen kommit på idén att börja blogga, och detta om mat och annat kul. Temat är till en början att testa mat från olika delar av världen, från både kända och mindre kända länder. Kommer skriva om detta och mycket mer, men bara om saker jag tycker är värda att dela med mig av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s